AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük satmak

Kahve falında gözlük satmak

Kahve falında gözlük satmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlük satmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gözlük satmak huzurunun artacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü satmak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulur.

Kahve falında gözlük satın almak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil gözlük takmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük bulmak kişinin yaşamının değişeceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlüğünü kırmak Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında gözlük aldığını görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir