AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi gözlük görmek

Kahve falında kahverengi gözlük görmek

Kahve falında kahverengi gözlük görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi gözlük gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kahverengi gözlük görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüzücü gözlüğü görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlüklü insan görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında yamuk gözlük görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında numaralı gözlük takmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi gözlüklü görmek amacına ulaşabileceğine, lüks şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gözlüğü görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir