Kahve falında ana ve babayı görmek

Kahve falında ana ve babayı görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında ana ve babayı gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş ana baba görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında ana ve baba görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında ana ve babayı görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş ana babayı görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş ana ve babayı görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, ağır günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ana sütü içmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ayşe anamızı görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında fatma ananın elini görmek kafasının rahat edeceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir