AnaSayfa / Genel / Kahve falında ana sütü içmek

Kahve falında ana sütü içmek

Kahve falında ana sütü içmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, başarılı olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ana sütü içmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ana sütü içmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş ana ve babayı görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini anadan üryan görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meryem ana heykeli görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında hatice anamızı görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, ailesi ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ana kucağı görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine yorulur.

Kahve falında anadolu lisesine gittiğini görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında deniz anasının ısırdığını görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir