AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş ana ve babayı görmek

Kahve falında ölmüş ana ve babayı görmek

Kahve falında ölmüş ana ve babayı görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çevre değiştireceğine, günahların da affolacağına, kötü günler görüleceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş ana ve babayı gördüyseniz:

  • Fazla üzerinde durmayın.

Kahve falında ana ve babayı görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş ana baba görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına işarettir.

Kahve falında ana ve baba görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş ana babayı görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş ana ve babayı görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anadan doğma görmek çalışmalarının takdir edileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Kahve falında meryem anaunın evini görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ana rahmi görmek sorumluluk alacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir