Kahve falında ana ve baba görmek

Kahve falında ana ve baba görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, maddi anlamda feraha ermeye, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, bir fitne çıkarmaya, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ana ve baba gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Kahve falında ölmüş ana baba görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işten yana kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş ana ve babayı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ana ve baba görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, yol yordam öğretileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ana ve babayı görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, eşi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş ana babayı görmek daha sonra işlerin açılacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında fatma anamızın elini görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında anaokul görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet eder.

Kahve falında fadime anamızı görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir