AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak

Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak

Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, haneden birinin ayrılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak gördüyseniz:

  • Keskin yorumlardan kaçınmalı veya size yapılanları fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek balık görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında denizde balıkların arasında yüzmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yunus balıklarıyla yüzmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine delalet eder.

Kahve falında denizde balıkla yüzmek bekar ise evleneceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık görmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde balıklarla yüzmek ailesini utandırmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında balıklı bir denizde yüzmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir