AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorlukları aşmak

Kahve falında zorlukları aşmak

Kahve falında zorlukları aşmak ikisinin de çok rahat edeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, yenisinin başlayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zorlukları aşmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında zorlukları aşmak yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında zorlukla merdiven çıkmak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yüksek tahsil yapacağına rivayet eder.

Kahve falında zorlukla kusmak mal kayıpları da yaşayacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorluklarla karşılaşmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında zorlukla yürümek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar aşmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağı aşmak yeni bir yol çizileceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalettir.

Kahve falında engelleri aşmak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir