AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru aslan görmek

Kahve falında yavru aslan görmek

Kahve falında yavru aslan görmek hile ile mal elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, zengin olunacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulur.

Kahve falında yavru aslan gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında aslan yavrusu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslan ve yavrusunu görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında aslan yavrusu sevmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü aslan yavrusu görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanın yavrusunu görmek kendi işine sahip olacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında aslan yavrusu bulmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında aslan ve yavruları görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir