AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve deniz görmek

Kahve falında aslan ve deniz görmek

Kahve falında aslan ve deniz görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında aslan ve deniz gördüyseniz:

  • Farkında bile olmadığınız, kapalı kapılar ardındaki bazı çalışmaların planlandığı gibi gitmemesi sosyal hayatınızda veya iş yaşamınızda sizin avantajınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında denizde yüzen aslan görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde aslan görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan ve deniz görmek bir hastalığa maruz kalacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında deniz aslanı görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan boğazlamak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanlarla yürümek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uysal aslan görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalettir.

Kahve falında aslan ve at görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir