AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz aşırı uyumak

Kahve falında deniz aşırı uyumak

Kahve falında deniz aşırı uyumak çok karlı yatırımlar yapacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz aşırı uyumak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Kahve falında deniz aşırı uyumak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı dalgalı deniz görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz aşırı gitmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında aşırı adet olmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında aşırı kalabalık görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, suç işleyeceğine delalettir.

Kahve falında aşırı kıllandığını görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işarettir.

Kahve falında aşırı korkmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir