AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı korkmak

Kahve falında aşırı korkmak

Kahve falında aşırı korkmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında aşırı korkmak gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk almanız veya görev üstlenmeniz kişisel sorunlara veya özel yaşamınızla ilgili problemlere neden olabilir.

Kahve falında aşırı korkmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında aşırı derecede su içmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına işarettir.

Kahve falında deniz aşırı uyumak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, mutluluğunun katlanacağına işarettir.

Kahve falında aşırı kıllandığını görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz aşırı gitmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet eder.

Kahve falında aşırı rüzgar görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, daha güçlü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı su içmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir