AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilinç altına girmek

Kahve falında bilinç altına girmek

Kahve falında bilinç altına girmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, dualarının gerçekleşeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinç altına girmek gördüyseniz:

  • Mevcut hataları yakalamaya çalışmayı bırakıp, size yardım etme ihtimali olan kişileri bulmanızda fayda var.

Kahve falında bilinç altına girmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olduğunun bilincinde olmak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinçli olmak iş hayatında atılıma geçeceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilincini kaybetmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşaf altına girmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında masanın altına girmek hayatınızın neşe dolacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa altına girmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yer altına girmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir