AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba altına girmek

Kahve falında araba altına girmek

Kahve falında araba altına girmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, işe zorla gidip geleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunların yakında son bulacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba altına girmek gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Kahve falında araba altına girmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla denize girmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla eve girmek işinden uzaklaşacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işarettir.

Kahve falında arabayla denizde girmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine inanılır.

Kahve falında arabayla tünele girmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında arabayla ters yola girmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla göle girmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında arabayla camiye girmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir