AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer altına girmek

Kahve falında yer altına girmek

Kahve falında yer altına girmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kazancın artmasına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer altına girmek gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında yerin altına girmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer altına girmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında dar yere girmek kimseye borçlanmayacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Kahve falında bir yere gizlice girmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı bir yere girmek kesesinin her daim dolu kalacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yerin dibine girmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına yorulur.

Kahve falında yasak yere girmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir