AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirle birini dövmek

Kahve falında demirle birini dövmek

Kahve falında demirle birini dövmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, sıkıntılara neden olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, örnek insan olacağına, başarılarının devamının geleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demirle birini dövmek gördüyseniz:

  • Duyduklarınız doğru olmayabilir.

Kahve falında demirle dövmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zor durumlarda kalacağına yorulur.

Kahve falında demirle adam dövmek parasının ve malının da artacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalettir.

Kahve falında demirle birini dövmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında delik demir para görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işarettir.

Kahve falında eline demir almak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir paralar bulmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, her zaman çok üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında mavi demir görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah demir kapı görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir