AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir paralar bulmak

Kahve falında demir paralar bulmak

Kahve falında demir paralar bulmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, tüm parasını kaybedeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında demir paralar bulmak gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Kahve falında yoldan demir para bulmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, ilerleyemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir para bulmak ve saymak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, oğlu evli ise boşanacağına işaret eder.

Kahve falında toprakta demir para bulmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yerde demir para bulmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Kahve falında demir paralar bulmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı demir para görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında yerde demir para toplamak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan demir para toplamak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir