AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirle dövmek

Kahve falında demirle dövmek

Kahve falında demirle dövmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine işarettir.

Kahve falında demirle dövmek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Kahve falında demirle dövmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işaret eder.

Kahve falında demirle adam dövmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında demirle birini dövmek rekabet edebilme gücünün artacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına delalet eder.

Kahve falında demir yemek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında demir parçası görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında demir atmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında demir balkon görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk demir para almak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir