AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirci olmak

Kahve falında demirci olmak

Kahve falında demirci olmak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında demirci olmak gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler, seyahatler veya iletişim ağınızı genişletmeniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında tarihi demir para görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına inanılır.

Kahve falında demir kapı takmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında demir testere görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir yutmak maddi konularda kayıplar olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir top görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir bakır görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para ve demir para görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir