AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı çekmeden doğum yapmak

Kahve falında acı çekmeden doğum yapmak

Kahve falında acı çekmeden doğum yapmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, elinde avucunda olanı yitireceğine yorulur.

Kahve falında acı çekmeden doğum yapmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında acı çekmeden doğum yapmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sancı çekmeden doğum yapmak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işarettir.

Kahve falında çekme helva yemek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalettir.

Kahve falında fotoğraf çekmeye çalışmak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Kahve falında halay çekmeyi öğretmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalettir.

Kahve falında besmele çekmeye çalışmak iş güç sahibi olacağına, sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda kopya çekmemek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dikkat çekmeye çalışmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir