AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir yatak görmek

Kahve falında demir yatak görmek

Kahve falında demir yatak görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, planların aksayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında demir yatak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Kahve falında demir yatak görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine yorulur.

Kahve falında demir kapı yapmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında demir görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında demir iskele görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kapıdan geçmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir merdivenden çıktığını görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir taşıdığını görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük demir para görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir