AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir süzgeç görmek

Kahve falında demir süzgeç görmek

Kahve falında demir süzgeç görmek ortak işlere gireceğine, geçim derdi yaşamayacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında demir süzgeç gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri üzerine belli planlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında demir süzgeç görmek varlık içinde yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında çay süzgeci görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında plastik süzgeç görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, yüksek moralli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir merdiven görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir teli görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında demir kaynatmak aşık olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan demir çıkarmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında yeşil demir kapı görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir