AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir satmak

Kahve falında demir satmak

Kahve falında demir satmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında demir satmak gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında demir satmak zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eskiciye demir satmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında demir köprü yapmak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında demir para calmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında yolda demir para görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir yediğini görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında demir para düşürmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında demir para başkasına vermek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir