AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir saat görmek

Kahve falında demir saat görmek

Kahve falında demir saat görmek onların kıymetini bileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında demir saat gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Kahve falında demir saat görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında demirden yüzük görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir para ve kağıt para görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına tabir olunur.

Kahve falında demir bakır görmek ortaklı işlere girileceğine, buna rağmen kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında gemide demir atmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında demir kapı kapatmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir ayakkabı giymek ev taşımaya, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında denizde demir görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir