AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklık görmek

Kahve falında parmaklık görmek

Kahve falında parmaklık görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Kahve falında parmaklık gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında demir parmaklık görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine delalet eder.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında pencere parmaklığı görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında parmaklık görmek ismini herkese duyuracağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir