AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir masa görmek

Kahve falında demir masa görmek

Kahve falında demir masa görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, satışların düşeceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, harcama gücünün artacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında demir masa gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Kahve falında demir masa görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masanın üstünde para görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa altına saklanmak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında masa atmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında renkli masa örtüsü görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek masasını toplamak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir