AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla saldırmak

Kahve falında kılıçla saldırmak

Kahve falında kılıçla saldırmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, tövbelerinin kabul olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kazancın günden güne artacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla saldırmak gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında kılıçla saldırmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında farelerin saldırdığını görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birilerinin saldırdığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayının saldırdığını görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Kahve falında yılan saldırdığını görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin başkasına saldırdığını görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalettir.

Kahve falında kurt köpeği saldırdığını görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğanın saldırdığını görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir