AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir dolap görmek

Kahve falında demir dolap görmek

Kahve falında demir dolap görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, parasının ve malının da artacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında demir dolap gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi her konuda serbest bırakın.

Kahve falında demir dolap görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalettir.

Kahve falında çok dolap görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise dolabı almak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Kahve falında dolapta yılan görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işarettir.

Kahve falında dolap düzenlemek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Kahve falında dolabın içine saklanmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına yorulur.

Kahve falında içi dolu dolap görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kitap dolap görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir