AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok dolap görmek

Kahve falında çok dolap görmek

Kahve falında çok dolap görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, darp edileceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok dolap gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Kahve falında dolapta yoğurt görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, içini açmaya karar vereceğine işarettir.

Kahve falında dolap tamir etmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu dolap görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolaba elbise asmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski dolap görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Kahve falında banyo dolabı görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında dolap süsü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolap kapağı açmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir