AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir bardak görmek

Kahve falında demir bardak görmek

Kahve falında demir bardak görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir bardak gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Kahve falında demir bardak görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında demir kaynatmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir halka görmek para ve makam sahibi olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi demir kapı görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir para saydığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk demir para saymak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir köprü görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir