AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının deli olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının deli olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının deli olduğunu görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, suç işleyeceğine, şansın yaver gideceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, umutlarının kırılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının deli olduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını delirmiş görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kötüyse düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının deli olduğunu görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını deli görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine yorulur.

Kahve falında deli erkek görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına inanılır.

Kahve falında burnunun delindiğini görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini deli olarak görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında deli taklidi yapmak dileklerinin de kabul olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin deli olduğunu görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, afiyette olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir