AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak deliği görmek

Kahve falında kulak deliği görmek

Kahve falında kulak deliği görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak deliği gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında kulakta delik görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında delik kulak görmek kazancını iki kat arttıracağına, süzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağında delik görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak deliği görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kulağının delik olduğunu görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağı delik görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet eder.

Kahve falında kulağını delik görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasında delik görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir