AnaSayfa / Genel / Kahve falında deftere imza atmak

Kahve falında deftere imza atmak

Kahve falında deftere imza atmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına yorulur.

Kahve falında deftere imza atmak gördüyseniz:

  • İnsanların hayatınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında deftere imza atmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz deftere imza atmak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kağıda imza atmak iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik imza atmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Kahve falında evlenmek için imza atmak rızkın kesilmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının imzasını atmak ön planda kalmayı sağlayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah imza atmak sıkıntılarının günden güne artacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir