AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü define etmek

Kahve falında ölü define etmek

Kahve falında ölü define etmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü define etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Kahve falında ölü define etmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında define çıkarmak yardımın alınacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden define çıkarmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında define haritası görmek sorunlarının yakında biteceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gümüş define bulmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının define bulduğunu görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalettir.

Kahve falında altın define bulmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan define bulmak eşlerinin kapanacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir