AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden çıkmak

Kahve falında merdivenlerden çıkmak

Kahve falında merdivenlerden çıkmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, maddi sorunlarının artacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden çıkmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyler nedeniyle kontrolü kaybedebilirsiniz.

Kahve falında bisikletle merdiven çıkmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında merdivene çıkmak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, daha rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı merdiven çıkmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında hızla merdiven çıkmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında çok yüksek merdiven çıkmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir