AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla merdiven çıkmak

Kahve falında atla merdiven çıkmak

Kahve falında atla merdiven çıkmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, başarılı adımlar atacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında atla merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında atla merdiven çıkmak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük merdivenden çıkmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisiyle merdiven çıkmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven çıkmak ve düşmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenin tepesine çıkmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çok yüksek merdiven çıkmak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında dar merdiven çıkmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında merdiven yukarı çıkmak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir