AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen dedesini görmek

Kahve falında ölen dedesini görmek

Kahve falında ölen dedesini görmek mevki makam sahibi olunacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yüksek mevkilere getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen dedesini gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında ölen dedeye sarılmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında dedesinden para almak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dede ve babaanne görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dedeyle konuşmak suçlamalardan aklanılacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında dede evini görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı dede görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedesiyle yemek yemek hayır ve bereketin artmasına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir