AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük dedeyi görmek

Kahve falında büyük dedeyi görmek

Kahve falında büyük dedeyi görmek kazanç kapılarının açılacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, refah düzeyinin düşeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dedeyi gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Kahve falında büyük dedeyi görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dilenci dede görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedesinden para almak güzel günlerinin geride kalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dedenin mezarını görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dedeyi dirilmiş görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında dedesini öpmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dedesiyle evlenmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dedesine sarılmak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir