AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedesinin resmini görmek

Kahve falında dedesinin resmini görmek

Kahve falında dedesinin resmini görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dedesinin resmini gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dedesinin resmini görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Kahve falında küçüklük resmi görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında papağan resmi görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına delalettir.

Kahve falında kılıç resmi görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabe resmi çizmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atatürk resmi çizmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, onun zamanını çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık resmi çizmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına inanılır.

Kahve falında kendi resmine bakmak neşesini kaçıracağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir