AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi resmine bakmak

Kahve falında kendi resmine bakmak

Kahve falında kendi resmine bakmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, saygınlık elde edeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi resmine bakmak gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş birinin resmine bakmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin resmine bakmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kendi resmine bakmak çok zor duruma düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin resmini görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında gemi resmi görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında kedi resmi çizmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işarettir.

Kahve falında bebek resmi çizmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, maddi güç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında duvarda kendi resmini görmek hayırlı kararlar alacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir