AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürk resmi çizmek

Kahve falında atatürk resmi çizmek

Kahve falında atatürk resmi çizmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet eder.

Kahve falında atatürk resmi çizmek gördüyseniz:

  • Aslında yapmak istediğiniz şeylerin bir şekilde engellemesi sizin açınızdan son derece can sıkıcı olabilir.

Kahve falında atatürkün resmini çizmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında atatürk resmi çizmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Kahve falında kendi resmini çizmek yapacağı o işi onaylamayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında güneş resmi çizmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına delalettir.

Kahve falında dağ resmi çizmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulur.

Kahve falında kendi resmini çizdirmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin resmini çizmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında ev resmi çizmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yaşananları unutturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir