AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedesini ölürken görmek

Kahve falında dedesini ölürken görmek

Kahve falında dedesini ölürken görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, gözyaşının dineceğine, korkularını yeneceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında dedesini ölürken gördüyseniz:

  • Başarılı bir ekip çalışması yapmanız da olasıdır.

Kahve falında dedesini ölürken görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü dedeyi diri görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü dedesini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dedemi görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında ölü dedeni görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü dede görmek sıkıntısının biteceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dedeyi görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü dedesinin dirildiğini görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir