AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedenin ölümünü görmek

Kahve falında dedenin ölümünü görmek

Kahve falında dedenin ölümünü görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, ona kol kanat gereceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine işarettir.

Kahve falında dedenin ölümünü gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular sürpriz şekilde olumlu ilerleyebilir ya da sürpriz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında dedenin ölüm haberini almak onu alkışlayacağına, canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında dedesinin ölüm haberini almak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dedenin ölümünü görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında dedesinin ölümünü görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, geleceğine bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dedemin ölüm haberini almak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine alamet eder.

Kahve falında nurlu dede görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine inanılır.

Kahve falında anneanne dede görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında ölen dedeyi öpmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir