AnaSayfa / Genel / Kahve falında nurlu dede görmek

Kahve falında nurlu dede görmek

Kahve falında nurlu dede görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında nurlu dede gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Kahve falında nurlu dede görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü dede görmek kolaylığa kavuşacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü bir kadın görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında nurlu ışık görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz nur görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir