AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedenin ölüm haberini almak

Kahve falında dedenin ölüm haberini almak

Kahve falında dedenin ölüm haberini almak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dedenin ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında dedesinin ölüm haberini almak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dedenin ölüm haberini almak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dedemin ölüm haberini almak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dedenin ölümünü görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalettir.

Kahve falında dedesinin ölümünü görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ölüm haberini almak hayallerinin de yarım kalacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına tabir olunur.

Kahve falında baba ölüm haberi almak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında teyzenin ölüm haberini almak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir