AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen dedeyi öpmek

Kahve falında ölen dedeyi öpmek

Kahve falında ölen dedeyi öpmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, yeni bir çevre edinileceğine, sorunlarını unutacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen dedeyi öpmek gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye tabir olunur.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş dedemi öpmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına delalet eder.

Kahve falında ölen dedemin elini öpmek yoksulluğa, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında dedemi öpmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, hatalarından erken döneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Kahve falında dede elini öpmek eğlenceli mekânlara gideceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir