AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ölüm haberi almak

Kahve falında baba ölüm haberi almak

Kahve falında baba ölüm haberi almak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında baba ölüm haberi almak gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Kahve falında anne babanın ölüm haberini almak çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın ölüm haberini almak fırsatların teker teker elden kaçacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında baba ölüm haberi almak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet eder.

Kahve falında babasının ölüm haberini almak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında babanın ölüm haberini duymak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, büyük bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının ölüm haberi almak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sürekli yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın ölüm haberini almak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin ölüm haberini almak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir