AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ölüm haberini almak

Kahve falında arkadaşının ölüm haberini almak

Kahve falında arkadaşının ölüm haberini almak iyi geçiminin biteceğine, hileye, fesada bulaşacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, eşit davranılacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, mutsuz olacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir arkadaşının ölüm haberini almak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının ölüm haberini duymak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşının ölüm haberini almak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşın ölüm haberini almak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ölüm haberi almak helal ve bol rızka kavuşacağına, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ölüm haberini almak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşının ölüm haberini almak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın ölüm haberini almak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir