AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedenin cenazesini görmek

Kahve falında dedenin cenazesini görmek

Kahve falında dedenin cenazesini görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine yorulur.

Kahve falında dedenin cenazesini gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında dedenin cenazesini görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dedesinin cenazesini görmek güç ve kudret sahibi olacağına, yoğun stres altında kalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş dedesinin cenazesini görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında dedemin cenazesini görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ölen dedeye sarılıp ağlamak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen dededen para almak masa başı bir işe gireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalettir.

Kahve falında ölmüş dedesine sarılmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemi birini görmek mallarının eksileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir