AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedeye yemek vermek

Kahve falında ölmüş dedeye yemek vermek

Kahve falında ölmüş dedeye yemek vermek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeye yemek vermek gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Kahve falında ölmüş dedesiyle yemek yemek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dededen tokat yemek hasretliklerin bir araya geleceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş dedeye yemek vermek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında dedeye yemek vermek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, gerginliğin biteceğine delalettir.

Kahve falında dedeyi görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı dedeye yardım etmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dedeyi hasta görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, adım atarken çok zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen dedeyi canlı görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir